ОСББ "Пчілки"

будинок №2 по вул. Олени Пчілки в м. Києві

"Комфорт-Майстер" звернувся до Прокуратури

23 листопада 2010, 14:00

Як стало відомо, до Прокуратури Дарницького району м. Києва надійшло звернення від мешканців нашого будинку та ТОВ «Комфорт-Майстер» щодо неправомірних дій ініціативної групи та незаконної реєстрації ОСББ «Пчілки». Наведемо лише деякі цитати цього звернення:

«… ТОВ «Комфорт-Майстер» було відмовлено у реєстрації, обумовлюючи тим, що ми не маємо право голосу…»

«… При обранні Голови та секретаря Установчих зборів були зібрані листки для голосування, в яких сказали поставити відмітки «за» чи «проти», після чого віднесли листки в коридор, в якому на той час крім членів ініціативної групи не було. Коли ми звернулись з проханням подивитись на перерахунок голосів, нам було відмовлено та наказано повернутись до залу. З цього вбачається, що листки для голосування прилюдно не перераховувались, тому їх дійсність ставиться під сумнів за порушення права власника на прозоре голосування.»

«… Голосування за створення ОСББ відбувалося по принципу піднятої руки.»

«… більша частина присутніх на зборах взагалі не мала права голосувати на зборах та, можливо, має місце підроблення підписів власників квартир.»

«Жодна з осіб, що пропонували свої кандидатури як члени правління та осіб, які відповідають за державну реєстрацію та осіб, яких запросила ініціативна група, не було підтверджено їх особистим документом.»

«Не була оприлюднена схема або план розвитку ОСББ, не надали можливість в повній мірі висловити думку власників стосовно створення ОСББ незгодним власникам квартир.»

«Після закінчення зборів нами, власниками квартири разом з представниками ТОВ «Комфорт-Майстер» було вдруге запропоновано прилюдно перерахувати та звірити листки для голосування зі списками присутніх на зборах, на що членом ініціативної групи в грубій формі було відмовлено. На вимогу власника членом ініціативної групи відмовлено в ознайомленні з протоколом Установчих зборів.»

«Одночасно було визначено розмір частки по участі власника у витратах, пов’язаних зі створенням об’єднання та зібрали з кожного власника по 50 гривень, що вказує на примусове стягнення коштів.»

«В зв’язку з вищенаведеними порушеннями та в порушення п.1.4. ст.193 Кримінального кодексу України «Заволодіння чужим майном та придбання права на майно шляхом обману чи зловживання довірою. Шахрайство вчинено в особливо великих розмірах або організованою групою» та ст..358 УК «Підроблення документів, печаток, штампів та бланків, їх збут, використання підроблених документів, просимо вирішити питання стосовно фальсифікації та неправомірних установчих зборів, вчиненої групою осіб так званою ініціативною групою.»

Звернення до Прокуратури було підписане власниками або мешканцями 7 квартир, з котрих: трьох не було на зборах; один зареєструвався, але листок для голосування не здав; двоє були на зборах та голосували «за»; підпис представника ще однієї квартири, якого не було на зборах, як нам стало відомо з його слів, був отриманий обманним шляхом.

Comments Коментарів: 0

Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені
модератором без додаткових попереджень та пояснень.
Залишилось 10000 символів

Об'яви

На нашому сайті почав працювати форум. Ласкаво просимо http://forum.pchilka.org. Перейти
ОСМД "Пчилки" объявляет конкурс на замещение вакансии управляющего делами. Требования к кандидату:
  • возраст 30-55 лет, мужчина/женщина
  • деловые качества, умение комплексно решать задачи
  • знание сферы ЖКХ
  • коммуникабельность, неконфликтность, порядочность, пунктуальность
  • В/о обязательно, желательно - строительное, техническое
  • Опыт работы обязателен
Приветствуется наличие рекомендаций. Резюме отправлять на почту: nn121171@ukr.net

Сайт в розробці

Шановні відвідувачі сайту! Наш сайт тільки розпочав роботу. Робота над його дизайном та інформаційним наповненням триває. Ініціативна група і адміністатор сайту будуть вам дуже вдячні за будь які зауваження, побажання та нові ідеї! admin@pchilka.org