ОСББ "Пчілки"

будинок №2 по вул. Олени Пчілки в м. Києві

Суд закрив справу

26 вересня 2011, 15:00

Справа №02/2-3252/11
2011 рік.

У Х В А Л А

 26 вересня 2011 року Дарницький районний суд м. Києва в складі
головуючого судді
при секретарі
Колесника О.М.
Петровській В.В.
розглянувши відкритому судовому засіданні в залі суду в м. Києві цивільну справу за позовом ДЕРЕКОНЬ ОЛЕНИ ВОЛОДИМИРІВНИ, АЛІЄВА НАМІКА НАРІМАНОВИЧА, СТЕПАНЕНКО ОЛЕНИ ІВАНІВНИ, БАКШУНА ЮРІЯ ВОЛОДИМИРОВИЧА, ЯНІЦЬКОГО ІВАНА ЯРОСЛАВОВИЧА до ПАВЛОВОЇ ОЛЕКСАНДРИ ВАЛЕРІЇВНИ, КОНОПОЛЬСЬКОГО ГЕННАДІЯ ІВАНОВИЧА, ДУДКИ ОЛЕКСАНДРА ВОЛОДИМИРОВИЧА, 3-ті особи: ТОВ "Комфорт-Мастер", Дарницька района у м. Києві державна адміністрація про скасування реєстрації свідоцтва про державну реєстрацію ОСББ, державної реєстрації статуту ОСББ, визнання недійсним протоколу загальних зборів,

В С Т А Н О В И В :

 Позивачі звернулись до суду з позовом до відповідачів про скасування реєстрації свідоцтва про державну реєстрацію ОСББ, державної реєстрації статуту ОСББ, визнати недійсним протоколу загальних зборів.
 В судовому засіданні суд з власної ініціативи поставив питання про закриття провадження по справі, поскільки даний предмет позову про скасування рішення Дарницької районної в м. Києві державної адміністрації про державну реєстрацію ОСББ відноситься до розгляду адміністративного судочинства, тому дана справа не може бути розглянута в порядку цивільного судочинства.
 Вислухавши думки учасників процесу, суд вважає, що поставлене питання підлягає задоволенню з наступних підстав.
 Згідно п.1, ч.1, ст.205 ЦПК України суд своєю ухвалою закриває провадження в справі, якщо справа не підлягає розгляду в порядку цивільного судочинства.
 Позивачі звернулись до суду з позовом до відповідачів, який згодом уточнили, вказавши, що просять скасувати рішення Дарницької районної в м. Києві державної адміністрації про державну реєстрацію ОСББ, а саме: скасування державної реєстрації свідоцтва про державну реєстрацію ОСББ, державної реєстрації статуту ОСББ, визнати недійсним протокол загальних зборів ОСББ.
 Поскільки предмет спору про скасування рішення Дарницької районної в м. Києві державної адміністрації про державну реєстрацію ОСББ відноситься до компетенції адміністративного судочинства, а позивачі та представник позивача наполягають на розгляді справи в порядку цивільного судочинства, тому провадження по справі необхідно закрити як таке, що не підлягає розгляду в порядку цивільного судочинства.
 Керуючусь ст.168; п.1, ч.1, ст.205 ЦПК України, суд

У Х В А Л И В :

 Провадження по цивільній справі №02/2-3252/11 за позовом ДЕРЕКОНЬ ОЛЕНИ ВОЛОДИМИРІВНИ, АЛІЄВА НАМІКА НАРІМАНОВИЧА, СТЕПАНЕНКО ОЛЕНИ ІВАНІВНИ, БАКШУНА ЮРІЯ ВОЛОДИМИРОВИЧА, ЯНІЦЬКОГО ІВАНА ЯРОСЛАВОВИЧА до ПАВЛОВОЇ ОЛЕКСАНДРИ ВАЛЕРІЇВНИ, КОНОПОЛЬСЬКОГО ГЕННАДІЯ ІВАНОВИЧА, ДУДКИ ОЛЕКСАНДРА ВОЛОДИМИРОВИЧА, 3-ті особи: ТОВ "Комфорт-Мастер", Дарницька районна у м. Києві державна адміністрація про скасування реєстрації свідоцтва про державну реєстрацію ОСББ, державної реєстрацію статуту ОСББ, визнати недійсним протокол загальних зборів закрити в зв'язку з неможливістю розгляду в порядку цивільного судочинства.
 Апеляційна скарга на ухвалу може бути подана до Апеляційного суду м. Києва через Дарницький районний суд м. Києва протягом п'яти днів з дня її проголошення.

Суддя:

Comments Коментарів: 0

Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені
модератором без додаткових попереджень та пояснень.
Залишилось 10000 символів

Об'яви

На нашому сайті почав працювати форум. Ласкаво просимо http://forum.pchilka.org. Перейти
ОСМД "Пчилки" объявляет конкурс на замещение вакансии управляющего делами. Требования к кандидату:
  • возраст 30-55 лет, мужчина/женщина
  • деловые качества, умение комплексно решать задачи
  • знание сферы ЖКХ
  • коммуникабельность, неконфликтность, порядочность, пунктуальность
  • В/о обязательно, желательно - строительное, техническое
  • Опыт работы обязателен
Приветствуется наличие рекомендаций. Резюме отправлять на почту: nn121171@ukr.net

Сайт в розробці

Шановні відвідувачі сайту! Наш сайт тільки розпочав роботу. Робота над його дизайном та інформаційним наповненням триває. Ініціативна група і адміністатор сайту будуть вам дуже вдячні за будь які зауваження, побажання та нові ідеї! admin@pchilka.org